onsdag den 23. januar 2013

1200 luftmasker og 2400 fastmasker

det er hvad det kræver at hækle blæksprutte ben!

Inspireret af Josefines blogindlæg kunne jeg næsten ikke vente med at komme i gang med at hækle de fine blæksprutter som hun har lavet en DIY til.
Jeg valgte dog at 'nedtone' deres udtryk lidt, hvilket startede med at give en lidt uhyggelig alienagtig effekt, hvilket en lyserød sløjfe og en bowlerhat med blåt bånd dog heldigvis kunne råde bod på - og se engang lige hvad det så endte med


Jeg synes simpelthen de er så søde som de sidder der og fletter arme.

Begge sprutter er hæklet på pind 2,5 med bomuldsgarn fra Søstrene grene, og det tager ikke lang tid at lave en sprutte, hver af mine sprutter er dog lavet over to dage, da jeg blev lidt træt af at sidde og hækle armene. Sprutterne er ca 30cm lange.

Dog overvejer jeg, efter at have set hvor mange der har tilmeldt sig Josefines indsamling, at kontakte neonatalafdelingen på rigshospitalet for at høre, om det er noget de kunne være interesserede i at modtage der.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hejsa,

Jeg er også blevet inspireret af Josefines indlæg om hæklede sprutter til for tidligt fødte børn. Og lissom dig harjeg tænkt at andre neonatalafdelinger end lige Skejby garanteret også vil ta' imod en omgang sprutter eller to.

Jeg bor i Odense og var selv en tur over H5 som er neonatalafsnittet på OUH, da min søn blev født. Dengang fik vi udleveret en lille hjemmestrikket hue til ham og det var bare sådan et sødt initiativ som varmede langt ind i hjertet.

Således ku jeg godt tænke mig at ta' initiativ til at der også blev lavet en masse sprutter til H5 på OUH. Har ikke selv en blog men har en anden ide til hvordan det ku gøres.

Hvis du har lyst, så send mig en mail på fenja1969@gmail.com. Måske ku du også bruge mine ideer til en sådan indsamling.

Onsdagshilsen fra
Mia