tirsdag den 19. februar 2013

en uvis fremtid venter

Jeg er godt klar over at min blog i et godt stykke tid har været ret tom for nye indlæg og det varer nok også lidt inden der kommer noget igen, jeg har nemlig et rigtig travlt semester på studiet, for efter sommerferien skulle jeg gerne kunne komme over på en kandidat, hvilket kræver at jeg lige tager fire mundtlige eksamener til sommer, samtidig med at jeg skal aflevere en BA.

Så jeg har af helt naturlige årsager valgt at skrue ned for det kreative blus, selvom det godt nok kribler i fingrene efter at komme i gang med alt muligt - ja, jeg er endda ved at få lyst til at begynde at strikke igen(!), hvilket jeg tager som et sikkert tegn på, at mine bekymringer om at kunne præstere og bestå virkelig lægger pres på mig.

Og så er der selvfølgelig også det faktum, at jeg meget snart (som i: om en uge) runder et skarpt hjørne på fødselsdagsfronten. Puha! Jeg har altid undret mig over hvorfor det var så skræmmende for nogle at fylde 30, men nu hvor selv er ved at være der, forstår jeg pludselig en hel masse, for når man er fyldt tredive er man jo voksen! - Og jeg er altså ikke sikker på at jeg er klar til at blive voksen endnu...


Ingen kommentarer: