onsdag den 29. august 2012

Danskstuderende begår synd med kaffe

Jeg må indrømme at det som danskstuderende føles en smule syndigt at hive sider ud af en roman skrevet af en anerkendt dansk forfatter bare for at prøve et projekt af .
At jeg også har dyppet de afrevne sider i kaffe gør ikke samvittigheden bedre og burde måske straks rapporteres til KU, men nu har jeg altså prøvet på at få den roman læst to gange og det lykkedes så absolut ikke at blive grebet af den, så jeg gjorde op med min samvittighed at det var ok hvis den i det mindste ville ende som noget der forhåbentlig bliver pænt at se på.
 
 
Bogen er Peter Høegs 'Forestilling om det tyvende århundrede' og selvom jeg ellers er svært glad for sær litteratur var den altså lige fabulerende nok for min smag. Derimod kan 'Kvinden og aben' anbefales.
De fleste husker nu nok Peter Høeg som ham der skrev 'Frøken Smillas fornemmelse for sne'...

3 kommentarer:

Lotte/Fru Langsom sagde ...

Hvor er det weird at læse... jeg har også lige været igang med at rive sider ud af en bog og lægge dem i kaffe, fordi jeg har en kreativ plan :O)
(Det gik så ud over Moderskab som karrierefordel af Kirsten Stendevad, for den kunne jeg slet ikke finde ud af at læse.)

Og så fik jeg lige sagt hej til dig - du har en dejlig blog! Og genial titel.

Jeg har altid drømt om at læse dansk (men blev i stedet bibliotekar af uddannelse)... nu er jeg en 'gammel' hjemmegående mor/kone på 42, men det skal ikke forhindre mig i at gå igang en skønne dag :-)

Og så fandt jeg dig iøvrigt ved at jeg googlede "slow living" for det skriver jeg en del om, og interesserer mig vildt og inderligt for at leve langsomt og fordybende.
(Min mere personlige blog linker jeg til herunder.)

:-)

Lotte/Fru Langsom sagde ...

Hovsa, nårh nej, det er kun her, imens jeg skriver en kommentar, at linket bliver "herunder". I virkeligheden er det jo "herover". :O)

Willemoes sagde ...

Tak for din søde kommentar, Lotte.
Det er jo aldrig for sent at tage en uddannelse mere, så det er bare at komme i gang. hjernen fungerer jo heldigvis fint (omend noget langsommere) selvom man får børn... ;)