fredag den 16. november 2012

En fredagsgave

Jeg var så heldig at modtage en pakke med posten i dag og pakken kom fra hende her og er en del af en craft it-forward blogleg, som jeg meldte mig til.

Og hvad var der så i pakken? Jeg har gået og været så spændt på hvad der mon ville komme ind ad min postkasse og her er så hele åbningsprocessen...

Fine sommerfugle på en orange pakke


Lyserødt bånd og meget fin håndskrift (gid jeg kunne skrive ligeså fint)
 


blomster og flere sommerfugle
 

 
Og inderst i pakken - voila, en fin lille taske med perler på lynlåsen og fint gulternet inderfoer (som jeg ikke lige fik et billede af)

 
Jeg er lidt ked af at mit rod lige kom med i hjørnet af det sidste billede, men jeg sad altså lige og malede på nogle julegavehemmeligheder da pakken kom.
 
Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal bruge tasken til, min første tanke var makeup, men den ide kom jeg hurtigt væk fra, dels fordi det vil grisse taskens fine foer helt til og dels fordi jeg slet ikke har så meget makeup at det kunne betale sig, i stedet går jeg og tænker nu på om ikke den ville være ideel til garn og hæklenåle til når jeg har projekter med i toget på vej til skole.
Det er jo en taske der inviterer til kreative tanker!
 
Og så er det jo min tur til at sende noget retur og jeg vil da ærligt talt gerne indrømme, at jeg bliver lidt bekymret for om jeg kan lave noget der nu også er pænt nok til at jeg kan være bekendt at sende det retur som svar på sådan en fin taske, men mon ikke jeg klarer den..? ;)

3 kommentarer:

Emilie Fauerskov sagde ...

sikke en fin pakke ... Den kan jeg godt forstå at du er glad for. Også en fin blog du har dig, med ALT for få læsere. Jeg melder mig som fast læser og glæder mig til at følge dig i fremtiden ;-)
kh Emilie

Willemoes sagde ...

Ih altså, det var en fantastisk bekræftende kommentar at starte weekenden med. Tak! :)

Arvingen.com sagde ...

Kære Ayoe
Dejligt du kan lide gaven :)
Og tak for de søde ord!

Ønsker dig en dejlig weekend videre!

Knus Marthe