onsdag den 2. maj 2012

blod, sved og - glæde?

Så lykkedes det endelig!
I dag sådan ca kl. 12 blev sidste hånd lagt på storesøster.

Her er resultatet


Puha, der blev godt nok råbt AV! og prikket en del huller på fingrene i 'behåringsprocessen', men resultatet er smerterne værd.
Dog var det ikke medtænkt at pandehåret skulle gå helt ned til øjnene, men jeg har valgt at acceptere det, for meningen var jo at den skulle ligne Yuki og hun har jo også altid håret nede i øjnene...

Det eneste tøj hun indtil videre har er et par underbukser, men så er det jo godt at det er blevet varmt i vejret - og at hun har fået nogle lange rottehaler at varme sig med.

Yukis reaktion var som forventet: glæde, men dog er den blevet smidt et par gange på gulvet fordi 'den har ikke mørkt hår, så vil jeg ikke have den', men den fik dog kun lov at ligge der få sekunder inden den igen blev samlet op.

Og hvor er den så nu?
Den putter med Yuki i sengen, såmænd.
Og helt galt kan det jo ikke være at den har lyst hår, for både Frida og Ariel blev forvist til gulvet, nu hvor der var en ny veninde at sove sammen med.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hvor er hun blevet fin, måske jeg så skulle prøve at rode mig ud i en lys udgave? Godt at hun er faldet i god jord... så er det alle besværgelserne og prikkerne værd!